SONY LANSERAR NYTT 70-300 MM-OBJEKTIV

Objektiv 3 Dec 2014

I samband med lanseringen av den spegellösa fullformatskameran A7 II passade Sony även på att lansera ett nytt 70-300 mm-objektiv, nämligen 70-300 mm F4,5 – F5,6 G SSM II

Sony 70-300 mm F4,5 – F5,6 G SSM II

Sony vilar inte på hanen, utan jobbar på hårt med att lansera nya objektiv med A-fattning. Den senaste, som är en telezoom, har fått beteckningen 70-300 mm F4,5 – F5,6 G SSM II, och den sista delen av namnet visar att det handlar om en uppgradering av föregångaren 70-300 mm F4,5 – F5,6 G SSM.

Enligt Sony erbjuder nykomlingen cirka fyra gånger snabbare AF-spårning än föregångaren, och är även utrustad med AR-ytbehandling vilken ska minska förekomsten av ljusfläckar och spökbilder.

Det nya objektivet är dessutom damm- och fukttätat.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.