SONY LANSERAR A7R III

Nyheter 31 okt 2017

Ny systemkamera med fullformatssensor

A7R III blir namnet på efterföljaren till A7R II. Här kan du räkna med en upplösning på 42,2 MP, samt både snabb seriebildstagning och autofokus.

Bland nyheterna som Sony klämmer in i version III märks att man använder sökaren och batteriet från Sony A9, för att få bra batteritid och fin sökarbild. Dessutom finns här joystick, AF-ON-knapp, dubbla SD-kortplatser (varav en UHS-II) och en blixt-sync-kontakt. Sensorn är densamma som i version II.

Med bättre processorkraft än i föregångaren kan den här modellen klara av snabbare seriebildtagning (10 bilder per sekund med full AF), samt Live View med upp till 8 bilder per sekund.

Kameran kan även filma i 4K med full utläsning från sensorn med stöd för S-Log3 och Hybrid Log-Gamma.

Sony A7R III är inte prissatt ännu, men går att förhandsboka från de största återförsäljarna.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.