Softboxarnas Hot Rods

Kringutrustning 26 apr 2011

Lastolite breddar sitt sortiment av softboxar med två nya modeller, Hotrod Octa och Hotrod Strip
Softboxarna Octa är som namnet antyder åttakantiga och finns i storlekarna 70 cm samt 90 cm och Strip i storlekarna 30×120 cm samt 40×120 cm. Hotrod Octa passar bäst för porträtt och modefotografering. Softboxen ger med sina dubbla diffusionsdukar ett mjuktecknande ljus. Vill man ha ett hårdare, tuffare ljus kan man ta bort den yttre diffusionsduken. Hotrod Strip är rektangulär och ger full kontroll över ljusflödet vid t.ex. hel eller halvkroppsbilder och ljusbilden blir mjuk och jämn. Den rektangulära formen på softboxen gör det möjligt att enkelt styra hur ljuset ska träffa motivet samt övriga detaljer i bilden.

Lastolite Hotrod Softboxar finns ute i butik nu och kostar från 1790kr.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.