Softbox för systemkamerablixtar

Nyheter 11 aug 2010
Ezybox Speed-Lite
Ezybox Speed-Lite

Det finns en regel som säger att ju större lysande yta i förhållande till motivet, desto mjukare blir ljuset. Lastolite har tagit fasta på detta och lanserar nu en softbox för systemkamerablixtar – Ezybox Speed-Lite, och den monteras direkt på blixten med hjälp av kardborreband. Det gör att softboxen smidigt kan användas när blixten sitter monterad på kameran eller på stativ. Tack vare löstagbara dubbla diffusionsdukar blir ljusfördelning mycket jämn över den 22 x 22 cm stora frontduken.

Precis som de flesta Lastolite-produkter kan Ezybox Speed-Lite vikas ihop till ett platt litet paket när den inte används och får därför enkelt plats i kameraväskan.

Cirkapris för Lastolite Ezybox Speed-Lite är 650:-, och leveransstart sker i slutet juli 2010.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.