SMART FOTOVÄSKA FRÅN TENBA

Nyheter 10 okt 2014

Nu har Tenba uppdaterat sin DNA-serie med fotoväskor, och den nya modellen erbjuds i tre olika storlekar.

Tenba DNA

DNA-serien från Tenba har nu uppdaterats, och innehåller fotoväskor i tre olika storlekar. Väskorna är tillverkade i tyget 600 denier Helix, som är vattenavstötande, starkt och lätt.

Utrustningen skyddas genom en stort lock med extra insydda kanter i hörnen för att hålla öppningen tät, och samtidigt hålla oinbjudna personer borta. Undersidan är tillverkad av materialet Tarapaulin som skyddar utrustningen mot väta och smuts. Tenbas ”WeatherWrap” ger ett extra skydd både mot regn och sol, då det är silverfärgat på ena sidan och svart på andra sidan.

För att snabbt komma åt din utrustning är DNA-väskorna utrustade med en låsningstyp som Tenba kallar  ”Fidlock”. Låsen bygger på magnetclips som låser sig själva i rätt läge, vilket ska göra att du kan hantera dem även när du bär handskar. I locket finns dessutom en extra dragkedja så att det snabbt ska gå att komma åt utrustningen även om du inte vill öppna hela locket.

Tenba DNA

Modellen DNA11 passar bäst för spegellösa systemkameror och tre till fem objektiv. Dessutom ryms en iPad, eller en bärbar dator med en 11-tumsskärm. DNA15 rymmer en spegelreflexkamera och två till tre objektiv, med ett 70-200 mm-objektiv monterat på kamerahuset.

Väskorna i DNA-serien kostar från 1 000 kronor, och ska ha börjat säljas när du läser det här.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.