SLIMMAD FOTORYGGSÄCK

Nyheter 3 Nov 2017

Lowepro lanserar nytt

Det är inte helt ovanligt att fotografer nu för tiden använder kompakta systemkameror med små objektiv. Att då gå och släpa runt på en gigantisk fotoryggsäck är inte helt optimalt. Det här är något som Lowepro har tagit fasta på genom att lansera en ny, slimmad väska: Lowepro m-Trekker BP-150.

Väskan är blott 15 cm djup och har en längd på 45 cm, men i och med att den har flexibel inredning med flyttbara skiljeväggar kan man anpassa den efter de objektiv och tillbehör man vill ha med sig.
Enligt ett pressmeddelande från Focus Nordic kan man förutom en systemkamera med ljusstark normalzoom, ett par mindre objektiv med fast brännvidd och andra småprylar även utan vidare få ned både en lång telezoom och ett kompakt stativ. m-Trekker BP-150 har även en vadderad ficka för en laptop i storlek upp till 12 tum alternativt en 13 tums surfplatta. Dessutom ingår även ett allvädersöverdrag som skyddar mot vädrets makter.

Lowepro m-Trekker BP-150 finns i två varianter: en svart tillverkad i nylon, och en grå som är tillverkad i en mix av polyester och bomull.

Lowepro m-Trekker BP-150 har ett uppskattat cirkapris på 1 300 kr.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.