Skövde Fotoplank 2013

Aktuellt 13 aug 2013

Missa inte Skövde Fotoplank den 31 augusti på Kulturhustorget i Skövde. Där är alla – amatörer som proffs – välkomna att sätta upp sina bilder. I samband med Fotoplanket vankas det dessutom fotoutställning i Konstmuseet på Skövde Kulturhus

Skövde Fotoplank 2013

Den 31 augusti kommer ett fotoplank att resas på Kulturhustorget i Skövde. Alla fotointresserade amatörer som proffs är välkomna att sätta upp sina bilder på planket.

Reglerna är enkla: tre bilder per fotograf, och varje bild får max ha måttet 40 x 50 cm. I biografen Odeon sker utlottning av fina priser där alla deltagare av årets fotoplank har chansen att vinna. Det är kostnadsfritt att delta och det krävs ingen föranmälan.

Fotoplanket sammanfaller i år med nyinvigningen av Skövde Kulturhus som fokuserar på temat Barnens kulturdag. Därför kommer man i år att anpassa en del av planket till en  höjd som passar de allra minsta fotograferna (från 3 till 12 år). Denna del går under temat Med barnets öga.

Under fotoplanket äger det även rum en fotoutställning i Konstmuseet på Skövde Kulturhus. Det är den numera Karlsborgsbaserade konstfotografen Annett Reimer som visar sin utställning Self-portrait in landscape. Annetts fotokonst behandlar förhållandet mellan kropp, plats och minne, och har bland annat medverkat i Liljevalchs vårsalong.

Mer information om fotoplanket hittar du på www.skovde.se/fotoplank och

Facebook/Skövde Kulturhus.

Avslutningsvis kan nämnas att arrangörer för det hela är Konstenheten/Skövde Kulturhus, Skövde Fotoklubb och Studiefrämjandet och fotograf Peter Asp.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.