SKAPA BILDER MED VISION

Teknik 6 feb 2016

En fantastisk ny antologi inspirerar till kreativitet

SkapaBilderMedVision1-WordpressPhotography Visionaries är en fantastisk antologi som kan ge dig med massor av inspirerande idéer, vilka kan hjälpa dig öppna de kreativa kranarna. Författaren Mary Warner Marien täcker i den här boken in några av de mest inflytelsefulla fotograferna från mitten av 1800-talet fram till idag.

Enligt Marien är en fotografisk visionär en ”hängiven och experimenterande person vars idéer och bilder förstorar mediet, samtidigt som de utökar spännvidden för mänsklig förståelse.” Det finns många kända namn i den här boken, inklusive Henri Cartier Bresson, Robert Capa, Man Ray, Don McCullin, Annie Leibovitz och Bill Brandt.

www.laurenceking.com

SkapaBilderMedVision2-Wordpress

Sätt igång

  • Få inte dåligt samvete av att låna från de stora – eller som Don McCullin har sagt: ”det är inte ett brott så länge du inte slaviskt kopierar dem.”
  • Alla fotografer i den här boken är mästare på komposition. Du kommer märka att de håller bråte och distraktioner till ett minimum, och utnyttjar intressanta och inbjudande grafiska former till max.
  • Om du känner att du sitter fast i en genre (som djurfoto eller landskap) kan du testa att skapa porträtt eller fota abstrakt. Det kan vara givande och energigivande, vilket gör det möjligt för dig att återgå till din favoritgenre med förnyad entusiasm.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.