SE UNIKA BILDER AV BROOKS KRAFT HOS SCANDINAVIAN PHOTO

Aktuellt 13 Nov 2015

Fram till den 30 november kan du se den amerikanska fotografen Brooks Krafts unika bilder på amerikanska presidenter hos Scandinavian Photo på Sveavägen 20 i Stockholm

BrooksKraft-Wordpress Bild: Brooks Kraft

Brooks Kraft har fotograferat åtta amerikanska presidentvalskampanjer och bevakat Vita Huset i femton år. Fram till den 30 november visas ett unikt urval av hans bilder på Scandinavian Photo, Sveavägen 20 i Stockholm – ett av få tillfällen att se bilderna utanför USA:s gränser.

Brooks Kraft bidrar frekvent med bilder till Time Magazine, där han genom åren haft över tjugofem omslag från den amerikanska politiska scenen. 2014 blev han utnämnd till ”International Photographer of the Year” för hans berättelse om den amerikanska valkampanjen 2012.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.