Se Camera på Galleri Young Art

Aktuellt 28 apr 2011

Under perioden 14 till 29 maj har Galleri Young Art på Grevgatan 30 i Stockholm sin första utställning med fokus på fotografi. Fem unga fotografer ställer tillsammans ut ett 60-tal bilder, från porträtt av vårlängtan, till män i fågelbon och väntande albatrosser.

Fotograferna har studerat eller studerar vid Nordens fotoskola, Fotoskolan STHLM, högskolan för fotografi i Göteborg, Ljubljana Collage of Arts och Folkwang Universität der Künste.

Galleri Young Art representerar, marknadsför och hjälper unga konstnärer, fotografer och designers att etablera sig på konstmarknaden. Målet är att lyfta fram den dolda unga konstscenen, samt skapa ett lättsamt klimat där ovana konstbetraktare och förstagångsköpare kan ta del av konst.

“Young Arts ambition är att konst ska vara kul, lättillgängligt, och inte kännas svår”, säger Antonia von Euler, en av Young Arts två grundare.

Medverkande fotografer:
Philipp Gallon, 1981
Viktor Johansson, 1986
Katja Kremenic, 1982
Dan Persson, 1986
Johanna Åkerberg Kassel, 1986

Foto: Dan Persson

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.