SE BILDER AV KNUT KOIVISTO HOS SCANDINAVIAN PHOTO

Aktuellt 28 aug 2015

Fram till den sista september kan du se bilder tagna av fotograf Knut Koivisto i galleriet i Scandinavian Photos butik på Sveavägen 20 i Stockholm

KnutKoivistoScandinavian-Wordpress

Befinner du dig i Stockholm fram till den sista september så rekommenderas ett besök i Scandinavian Photos butik på Sveavägen 20 i Stockholm. I butikens galleri så visar nämligen fotograf Knut Koivisto upp ett antal av sina bilder.

Oändligt många av Knut Koivistos bilder har fått rikstäckande spridning, exempelvis de som sågs på affischerna inför biolanseringen av Stieg Larssons Milleniumtrilogi.

Butiken och galleriet har öppet:

Måndag-Fredag: 10.00 – 19.00

Lördag: 10.00 – 18.00

Sön- och helgdagar: 12.00 – 16.00

Knut Koivisto har gjort sig ett namn både som porträttfotograf och föreläsare och han leder kurser över hela landet. Just nu är han aktuell med kurser i porträttfotografi på Fotografiska Muséet i Stockholm.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.