SANDISK LANSERAR STÖRSTA SD-KORTET HITTILLS

Nyheter 16 okt 2014

Nu har Sandisk lanserat ett SD-kort med en kapacitet som överstiger många lagringsenheter i datorer. Målgruppen är fotografer med extrema behov, och som exempelvis filmar i 4K-upplösning

SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I

Med SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I-minneskort med en kapacitet på 512GB kan användare filma i 4K Ultra HD, full HD video, och köra snabb seriefotografering. Det är idag världens kapacitetsmässigt största SD-kort, och är utvecklat för att kunna möta branschens krav på att kunna fota och filma i 4K Ultra High Definition (3 840 x 2 160p) video, full HD video (1 920 x 1 080) och seriebildsfotografering.

– 4K Ultra HD är ett exempel på teknik som driver oss att utveckla lagringslösningar som kan hantera enorma filstorlekar. SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I 512GB-kortet är en fantastisk utveckling, främst för proffsen, för att på ett pålitligt sätt kunna lagra mer på ett enda kort , säger Dinesh Bahal, vice president, product marketing,

Sedan SanDisk presenterade sitt första SD-kort på 512 MB år 2003 har kapacitetskraven ökat explosionsartat. Det nya SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I 512 GB-kortet har samma fysiska storlek som det första SD-kortet, men har ökat tusenfaldigt i kapacitet. Kortet är SanDisks kapacitetsmässigt största kort hittills, med en skrivhastighet på upp till 90 MB/s och UHS Speed Class 3 (U3) inspelning för högupplöst material med verklighetstrogna färger och flimmerfri 4K Ultra HD video. Överföringshastigheten på upp till 95 MB/s ska dessutom överföra data snabbt.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.