Samyang släpper fullformatobjektiv för Sonys E-fattning

Objektiv 30 Dec 2013

För alla som köpt eller funderar på att köpa Sonys nya spegellösa kameror med fullformatsensorer – Alpha 7 och Alpha 7R – är det naturligtvis av intresse att få reda på att Samyang nu släpper fem av företagets objektiv med Sonyfattningen Sony E.

SamyangE-mount35mm-Wordpress

Det var inte längesedan Sony lanserade sina två spegellösa modeller med fullformatsensor – Alpha 7 och Alpha 7R. Utbudet av fullformatobjektiv med Sonys E-fattning är dock än så länge ganska begränsat, vilket naturligtvis beror på att Sonys E-fattning hittills enbart har använts av kameror med sensorer i APS-C-storlek. Av den anledning tar målgruppen säkert emot Samyang med öppna armar när företaget nu lanserar fem av sina fullformatsobjektiv med just Sonys E-fattning. Lanseringen gäller objektiven Samyang 14 mm F/2,8 ED AS IF UMC, Samyang 24 mm F/1,4 ED AS IF UMC, Samyang T-S 24 mm F/3,5 ED AS UMC, Samyang 35 mm F/1,4 AS UMC, och Samyang 85 mm F/1,4 AS IF UMC.

SamyangE-mount24mmTS-Wordpress

Objektiven kommer att finnas i handeln i början av januari 2014 och kommer att säljas till följande cirkapriser:

Samyang 14 mm F/2,8: 4 290:-

Samyang 24 mm F/1,4: 7 595:-

Samyang T-S 24 mm: 9 385:-

Samyang 35 mm F/1,4: 5 699:-

Samyang 85 mm F/1,4: 3 630:-

SamyangE-mount14mm-Wordpress

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.