SAMYANG FULLFORMAT FÖR SONYS E-FATTNING, OCH FÖR FÖRSTA GÅNGEN MED AUTOFOKUS

Nyheter 4 maj 2016

Nu lanserar Samyang två nya objektiv – 14 mm f/2,8 och 50 mm f/1,4 för Sonys E-fattning, och båda är konstruerade för fullformat. Dessutom kommer båda båda objektiven med autofokus, vilket är nytt för Samyang

Samyang14mm_50mm_Autofokus-Wordpress

Nu lanserar Samyang två autofokusobjektiv – 14 mm F2.8 ED AS IF UMC och 50 mm F1.4 AS IF UMC – för Sonys spegellösa E-fattningskameror med fullformatsensorer. Värt att notera är att det här är de två första autofokusobjektiven från Samyang, som tidigare enbart satsat på objektiv med manuell fokus.

Längst ut på de båda nya objektiven sitter en filtergänga på 67 mm, och det kan även nämnas att båda objektiven arbetar med intern fokusering. Båda är dessutom utrustade med asfäriska linselement vilka ska minimera ljusstörningar, och därmed kunna leverera bra bildkvalitet från bildens centrum till de yttre hörnen.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.