Säg hej till Josefine och Daniel!

Nyheter 23 maj 2013

Bloggare

Just nu är vi på DigitalFoto-redaktionen ytterst stolta och glada över att kunna hälsa våra nya bloggare välkomna till firstfoto.se!

Josefine Gunnarsson och Daniel Ekerot började blogga för några dagar sedan, och du hittar deras bloggar på firstfoto.se, och självklart ska du följa deras inlägg från och med nu.

Josefine känner du säkert till som  medarbetare i DigitalFoto och FotoGuiden. Det var dessutom hon som drog igång de båda tidningarnas Facebookverksamhet en gång i tiden. Numera arbetar Josefine som frilansredaktör och kommer bland annat blogga om olika fotoprojekt hon kommer att göra nedslag i.

Daniel är  en fotograf verksam i Växjö med omnejd, och kommer bland annat att skriva om blixt-, och studiofotografering, plus en hel del annat.

Varmt välkomna säger vi på redaktionen!

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.