Ryggsäck med flexibelt bärsystem

Nyheter 13 jul 2010
Tamrac Evolution 8

Från Tamrac kommer nu en helt ny serie fotoryggsäckar med flera innovativa funktioner. Modellserien heter Tamrac Evolution.
En avancerad bärsele gör det möjligt att bära ryggsäcken på flera olika sätt. Vid längre transporter kan Evolution bäras som en vanlig ryggsäck med två bärselar och midjebälte. Vill man ha ett enklare bärsystem kan Evolution snabbt ändras och fungera som sling-pack med endast en bärsele.

Huvudfacket, avsett för systemkamerautrustning, har inte mindre än tre öppningar vilket gör åtkomsten enkel. Kamera samt objektiv kan enkelt plockas fram utan att man behöver ställa ned väskan, oavsett om den bärs som ryggsäck eller som sling-pack.

Tamrac Evolution har mängder med småfickor och fack som håller ordning på diverse småprylar. Ett avtagbart regnskydd medföljer också.
Modellen finns i två versioner, Evolution 6 och 8. Evolution 8 har ett separat datorutrymme för storlek upp till 15,6 tum.
Priset för Tamrac Evolution 6 är ca 2 000 kronor och ca 2 400 kronor för 8:an.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.