REDIGERA RÅFILER I MOBILEN

Nyheter 1 Dec 2017

Om du är stolt innehavare av en androidmobil, finns det nu ett smidigt sätt att redigera råfiler direkt i telefonen – gratis.

Photo Mate är i sig inte någon nyhet, men i och med att R3 3.2 lanseras kommer programmet i en gratisversion. Den här versionen innehåller en hel del av funktionerna som finns i betalversionen, som att redigera råfiler, beskära och exportera. Man behöver dock titta på en video innan man kan växla till redigeringsläge.

Betalversionen, som kostar 65 kronor, ger dig möjlighet att jobba med skärpa, färglyster samt att filtrera dina filer i ett bibliotek. Man kan där även bland annat jämföra bilder sida vid sida och visa geotaggade bilder på en karta.

Läs mer om nyheterna här: https://www.photo-mate.com/whatsnew/R3/3.2

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.