Redan ny firmware ute till Nikon 1

Mjukvaror 28 Nov 2011

Nikon hann knappt få ut sin nya kameraserie Nikon 1 innan de första mjukvaruuppdateringarna dyker upp. Dock är det bara mjukvaran i ett par objektiv som man upptäckt har ett par mindre buggar som man nu väljer att åtgärda.

I 10-30 mm-, respektive 30-100 mm-objektiven har man upptäckt att ett felaktigt bländarvärde lagras tillsammans med bilden, men det är alltså åtgärdat i version 1.02 av programmet.

På superzoomen 10-100 mm har man upptäckt att bilder kan bli suddiga om du tar en bild direkt efter att kameran har skakats eller rört sig snabbt, och därför uppdaterar Nikon objektivets firmware till version 1.01.

Uppdateringarna hittar du på www.nikon.se under menyn Supportcenter.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.