PRESENTERA MED STIL

Teknik 30 apr 2016

Visa upp dina bilder i en svävande ram

PresenteraMedStil-Wordpress

Tekniken gör det alldeles för lätt för oss att behålla våra bilder på hårddisken och inte göra någonting av dem. Du kan omöjligen framkalla och rama in alla dina bilder, men det är definitivt värt att välja ut dina favoriter och förvandla dem till konstverk.

För att få din bild att sväva behöver du köpa en djup ram och en bit skumplast från en hobbybutik. Framkalla bilden så att den är mindre än ramen och kan omges av tomt utrymme. Se till att bilden placeras i mitten. Montera bilden på skumplasten och sedan på en bit vitt papper. Använd inte billigt papper eftersom det kommer synas.

Till sist rengör du glaset och sätter in bilden i ramen. Om din bild lutar framåt sätter du fast små kartongbitar runt kanten på ramen för att trycka den bakåt. På så sätt får du en professionell ”flytande” effekt.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.