PORTRÄTT VISAS PÅ FALAFELBAREN Utställningen Porträtt på Falafelbaren visar fotografier tagna av Anders Thessing

Nyheter 4 okt 2017

Anders Thessing är en fotograf bosatt på Södermalm i Stockholm. Hans fotobana inleddes i New York 1986–88 där han arbetade som fotografassistent åt några av dåtidens mest framstående mode-och reklamfotografer. Sedan hemkomsten till Sverige i slutet av 80-talet har han varit professionellt verksam fotograf med Stockholm som bas. Han har genom åren fotograferat mode, mat och många av våra främsta artister. Han har tagit mängder av bilder för skivomslag åt bland andra Lisa Ekdahl. Bland uppdragsgivarna märks även Volvo, NK, H&M, Elle, Stockholmskrogarna Oaxen och Sturehof.

Nu visas utställningen Porträtt på Falafelbaren, Hornsgatan 39b i Stockholm, fram till 31 oktober.
Harriet Andersson, Lisa Ekdahl, Bodil Malmsten, Joakim Thåström, Ulf Lundell och Mauro Scocco hör till dem vars porträtt nu ställs ut. Thessing tog även en av de sista bilderna på Ted Gärdestad.

De fotografiska verken är signerade och till salu i limiterade upplagor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.