PORTRAITPRO BODY 2 ÄR HÄR

Nyheter 20 Dec 2017

Anthropics Technology har nu lanserat sin senaste version av PortraitPro Body – både som fristående redigeringsprogram och som plugin till Adobe Photoshop, Lightroom, och Elements. Version 2 av programmet innehåller Warp Fixer-kontroller (justera motivet och åtgärda förvrängda linjer), Smarta filter för Photoshop (gör det möjligt att gå tillbaka efteråt och ändra redigeringar – endast i PortraitPro Body Studio), Lite Mode (man behöver inte markera motiv för att göra redigeringar) och dessutom är programmet snabbare än förut.

Programmet kommer i två versioner:
PortraitPro Body Standard — fristående program för kroppsretuschering.

PortraitPro Body Studio — fungerar som fristående program och som ett plugin till Adobe Photoshop, Photoshop Elements och Lightroom. Hanterar RAW-filer, stöder konvertering mellan olika färgrymder, stöd för JPEG-/TIFF-färgprofiler.

PortraitPro Body Standard kostar cirka 40 euro, medan Studio-versionen kostar cirka 70 euro. Prova på-versioner finns för nerladdning på www.portraitprobody.com/download/.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.