PHOTOSHOP ELEMENTS 2018 ÄR HÄR

Nyheter 9 okt 2017

Adobe brukar varje höst släppa en ny version av budgetprogrammet Elements, och nu är det dags igen. Vi var nog många som räknade med att den nya versionen skulle heta Elements 16, men istället väljer man att gå över från ordningstal till årtal. Den nya versionen har därför fått namnet Photoshop Elements 2018.

Bland de nyheter som Adobe lyfter fram i den här versionen, märks att programmet själv väljer ut vilka bilder som är bäst, och organiserar dem åt dig. Det finns nya algoritmer i den här versionen som gör att programmet plockar fram dina bästa foton. Hur träffsäkert det här är låter vi vara osagt, än så länge.

Man har i version 2018 tagit fram det som kallas Automatic selection. Det här är helt enkel en enkel funktion för att göra markeringar i sina bilder, exempelvis om man vill frilägga en person och byta ut bakgrunden. Skulle du ha tagit en bild som är bra i övrigt, men där motivet blundar, går det att låta programmet plocka öppna ögon från en annan bild av samma person och sedan montera in dem.

Prislappen för Photoshop Elements 2018 ligger på cirka 1 000 kronor. Det går även att köpa tillsammans med Premiere Elements 2018, då för cirka 1 500 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.