Phase One släpper Capture One 6.2

Mjukvaror 7 maj 2011

Phase One släppte i veckan en ny version av sin RAW-konverterare Capture One. Den nya versionen finns att ladda hem som en fri uppdatering för den som redan äger Capture One Express 6 och Capture One Pro 6.

Capture One 6.2 lägger till stöd för nya kameror från Samsung, Fujifilm, Ricoh, Panasonic, Canon, Sony och Nikon. Samtidigt förbättras programmets 64-bitarsstöd. Ytterligare justeringar ger förbättringar vid lagerhantering och maskning. Nedan följer listan på kameror som nu stöds av programmet:

Samsung NX5, NX10, NX11 och NX100
Fuji X100
Ricoh GR Digital, GR Digital II, GR Digital III, GX100, GX200, GRX S10, GXR P10,GXR A12
Phase One IQ180, IQ160 och IQ140
Canon EOS-600D och EOS-1100D
Panasonic DMC-GH2 och DMC-GF2.
Sony SLT-A55, SLT ¬ A33, NEX-3 och NEX-5
Nikon D-7000

För helt nya kunder finns Capture One Pro 6.2 tillgänglig via nedladdning för 299 Euro från www.phaseone.com. Capture One Express 6.2 finns också tillgängligt, men då till priset 99 Euro.

Capture One Pro 6 och Express 6 kan också köpas till tidigare versioner av Capture One. Uppgraderingspriserna börjar då på 49 Euro.

www.phaseone.com

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.