ÖVERFÖR BILDER TILL DATORN

Nyheter 22 maj 2014

Som ett komplement till det senaste trådlösa SD-kortet från Eye-Fi ­­­– Eye-Fi Mobi – lanseras nu ett program för överföring av bilder från kameran till datorn

Eye-FiMobiDesktopTransfer-Wordpress Med det nya programmet från Eye-Fi – Eye-Fi Mobi Desktop Transfer – installerat i datorn går det att trådlöst skicka bilder och video direkt till program som Adobe Lightroom och Apple Aperture.

Enligt Eye-Fi är installationen av programmet enkel: det ska räcka att para ihop programmet och kortet med den unika tiosiffriga koden som medföljer kortet. Sedan ska allt gå automatiskt.

Inbyggd WiFi i kortet innebär dessutom att inget nätverk, hotspot eller Internet behövs för att överföra bilder och filmer.

Programvaran finns på engelska, japanska, tyska, franska, spanska, och italienska i versioner för Windows och Mac OS X, och laddas ned gratis från www.eyefi.com/go/pr/download.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.