Orange är nya färgen under vattnet

Nyheter 18 jun 2010

Det är lite brist på nyheter när man skriver om en befintlig kamera som kommer i en ny färg, men det är just vad vi gör den här gången.

Pentax Optio W90 Orange

Optio W90 Shiny Orange heter Pentax senaste undervattenskamera och nu lanseras den alltså i den populära friluftsfärgen orange som namnet avslöjar. Kamerahuset är uppbyggt av en aluminiumlegering som lär glänsa och gnistra som strålande sol.

Vi kan inte annat än hålla med om att den är läcker, men tyvärr lär man inte kunna flasha med kameran den här sommaren. Anledningen är att den kommer att släppas ut i butik först i augusti månad.
Kameran fungerar klanderfritt ner till 6 meter under vattenytan, är stötskyddad mot fall från upp till 1,2 meter och har en sensor med upplösningen 12 MP.
Priset ligger på ca 3 500 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.