OLYMPUS LANSERAR ALLT-I-ETT MED UTÖKAT ZOOMOMFÅNG

Nyheter 16 apr 2015

Olympus toppmodell i kompaktklassen – Stylus 1 – får nu en ersättare, nämligen Olympus Stylus 1s. Nykomlingen erbjuder ett zoomobjektiv på motsvarande 28-300 mm, vilket är kompatibelt med två olika konvertrar som ökar zoomomfånget ytterligare

OlympusStylus1s-fram-Wordpress

Det nyutvecklade 10,7x-zoomobjektivet i Stylus 1s erbjuder ett zoomomfång på motsvarande 28-300 mm, och är kompatibelt med konvertrarna WCON-08X (vidvinkel) och TCON-17X (tele) som ökar brännvidden till 22,4-510 mm utan att påverka objektivets ljusstyrka på f/2,8 genom hela zoomomfånget.

Nya Stylus 1s är, precis som föregångaren, byggd i metall, och den automatiska ögonsensorn startar kamerans elektroniska sökare med 1 440 000 pixlar så fort du sätter kameran till ögat. Trådlös fjärrstyrning av kameran via smartphone och appen OI.Share v2.5 erbjuds som standard. Samtidigt har Stylus 1s funktioner som intervallbildtagning och intervallfotografering, precisionsfokusering och Fokus Peaking som underlättar manuell inställning av skärpan

Olympus STYLUS 1s finns i butikerna i sommar i prisläget 5 190:-

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.