NYTT PORTABELT STUDIOLJUSPAKET FRÅN ELINCHROM

Nyheter 11 mar 2015

ELB 400 är det senaste inom portabelt studioljus från Elinchrom. Det nya studioljuskitet säljs i paket om ett eller två lamphuvuden, blixtarna laddar på 1,6 sekunder, och det medföljande batteriet ska, enligt tillverkaren, ge upp till 350 blixtar på full effekt

ElinchromELB400-Wordpress

 

Nu lanserar Elinchrom nästa steg i sin utveckling av portabelt studioljus – nämligen ELB 400.
Elinchrom ELB 400 är utrustad med en manöverpanel med OLED-display. Funktioner som Sequence Mode (serietriggning av flera blixtar) Delay Mode (ställbar fördröjning av triggning) och Strobo Mode (snabb blixtpulsering) kan väljas via ett par knapptryckningar.
ELB 400 väger två kilo, och ett Quadra lamphuvud väger 250 gram. Varje enskild lampa ger dessutom 424 Ws uteffekt.
Enligt Elinchrom laddar ELB 400 till max styrka på endast 1,6 sekunder, och Lithium-Jon-batteriet ska dessutom ge upp till 350 blixtar på̊ full effekt! En ny intelligent styrning av laddningen ska dessutom förlänga batteriets livslängd med bibehållet hög kapacitet.
Till ELB 400 finns två̊ varianter av lamphuvuden anpassade efter fotografens behov, och det går att. välja mellan paketvarianter med ett eller två̊ lamphuvuden. Paketet med ett lamphuvud kostar 13 760 kronor, och paketet med två lamphuvuden kostar 19 720 kronor. Leveransstart av ELB 400 beräknad till april 2015.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.