NYTT PÅ GÅNG FRÅN SIGMA

Nyheter 30 okt 2017

Sigma 16mm f/1,4 för E-fattning och M4/3

Nu har Sigma gått ut med ett pressmeddelande om att man kommer att lansera ett nytt objektiv för spegllösa systemkameror. Sigma 16mm f/1,4 DC D är ett vidvinkelobjektiv med stor bländaröppning, som kommer i två versioner med objektivfattning för Sony E-mount och Micro 4/3.

Sigma 16mm f/1,4 DC DN blir världens första vidvinkelobjektiv för sepegellösa APS-C-kameror med fattning för E-mount som kombinerar 24mm brännvidd (motsvarande fullformat) med en maximal bländare på f/1,4. När det gäller modellen med fattning för Micro 4/3 blir brännvidden motsvarande fullformat 32 mm, med samma stora bländarväde på f/1,4. Objektivet är även väderskyddat.

Pris och lanseringsdatum är ännu ej känt.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.