Nytt nummer ute nu

Nyheter 9 mar 2018

Nu är ett nytt nummer av Fotografen ute i butik. Våren måste väl snart vara på väg? Och när våren är här, börjar det bli gott om kul motiv att fånga – exempelvis fåglar. Och det här tittar vi närmare på i det här numrets stora tema. Vi har tagit hjälp av en expert på området, Mark Hamblin, som delar med sig av sina 14 bästa tips. Dessutom är månadens intervju kopplad till det här temat, då Richard Peters är en mästare på att ta fantastiska djurbilder.

Målet när vi gjorde det här numret var att vi skulle få till en så bra blandning som möjligt, med allt från enkla fotoprojekt, till drönarfotografering och jämförande hårdvarutester. Många har hört av sig och önskat en recension av Nikon D850. I det här numret hårdgranskar vi kameran, och vi blev inte besvikna! Vi tittar också på Olympus OM-D E-M10 Mark III, samt på ett gäng vidvinkelobjektiv. Så oavsett om du vill ha guider, tips eller fotoutrustning, hoppas vi att just du hittar
något som passar dig i det här numret av Fotografen.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.