Nytt nummer ute nu

Nyheter 9 feb 2018

Nu är det nya numret av Fotografen ute! Här finns en stor temaartikel som berättar allt om vad man måste tänka på när man vill fånga dramatiska landskap: hur man får med helheten, hur man utnyttjar ljuset, hur man använder vädret till sin fördel, hur man förmedlar en känsla av rörelse och hur man fångar förändringar.

Det finns även med sju härliga fotoprojekt som vem som helst kan testa och använda för att utvecklas som fotograf.

I avsnittet Tillbaka till grunderna tittar vi närmare på manuell exponering, och vad du behöver tänka på.

Månadens intervju fokuserar på belgaren Frederik Buyckx, som berättar om sin koppling till naturen och vad som får honom att utvecklas.

De hårdvarutester som finns i det här numret är Canons EOS 200D, Leica TL2 och ett stort, jämförande test av supertelezoomar.

Fotografen 2-2018 finns ute i butik nu, och går även att beställa från Tidningardirekt.se

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.