PhotoshopGuiden 4 2012

Nyheter 3 jul 2012

I PhotoshopGuiden 4 2012 får du lära dig allt du behöver veta för att skapa montage. Vi tittar närmare på lagermasker och lär ut flera användbara tekniker för att sätta ihop olika bilder till en. Dessutom visar vi hur man skapar kreativa porträtt och jobbar med HDR. Vill du lära dig skapa en propagandaposter av gammalt ryskt snitt finns det en guide för det också. I det här numret har vi även testat de bästa ritplattorna just nu, och som om inte det vore nog finns det även flera guider till hur man målar digitalt! 164 sidor bildbehandlingsglädje, helt enkelt!

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.