Nytt nummer av DigitalFoto

Aktuellt 15 feb 2011
DigitalFoto 3 2011
DigitalFoto 3 2011

Du som köper DigitalFoto nummer 3-2011 får i vanlig ordning ta del av en stor mix av regelrätta fototips, smarta råd, produkttester och inspirerande bilder. Den här gången har vi vigt ett förhållandevis stort antal sidor till att ge tips om hur du förevigar olika sorters vintermotiv. Vintern ger dig nämligen helt unika möjligheter att skapa annorlunda typer av bilder som är väl värda mödan. I vår avdelning Plåta får du den här gången ta dig an tips om komposition, objektivrengöring, höghastighetsfotografering, borttagning av bakgrunder, och mycket mer. Men det är naturligtvis inte slut där. Vi bjuder nämligen även på handfasta råd i avdelningen Fotoakuten, och tar dig med på ett besök hos den berömda proffsfotografen Cristina Garcia Rodero.
Dessutom vill vi gärna puffa för vårt stora test av objektivvärldens motsvarighet till Victorinoxkniven – superzoomarna. Med ett sådant är du nästan alltid rätt ute, och vi förklarar för- och nackdelar, samt testar åtta stycken.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.