Nytt firmware till Nikon D7000

Mjukvaror 15 maj 2011

Den senaste firmwareuppgraderingen till Nikon D7000 har fått versionsnummer 1.02, och löser problem vid både filmning och redigering av RAW-bilder.

Brusreducering utförs nu vid slutartider från 1 sekund och uppåt (tidigare låg gränsen vid 8 sekunder) när funktionen Long Exp. NR är påslagen.

Ett problem med att öppna vissa filmer som spelats in med D7000 har lösts.

När kameran var ansluten till en TV via A/V-kabeln och en film spelades upp var uppspelningen normal första gången, men när filmen spelades upp igen blev ljudvolymen extremt låg. Det problemet har också lösts i samband med firmwareuppdateringen.

Uppgraderingen går att ladda hem här

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.