Nytt firmware till EOS 7D

Systemkameror 11 Dec 2010
Canon EOS 7D
Canon EOS 7D

Nu lanserar Canon Firmware 1.2.3 för EOS 7D, och den nya mjukvaran råder bland annat bot på problem som har uppstått i samband med kamerans användning tillsammans med den trådlösa ST-E Speedlite-sändaren. När både kameran och sändaren har varit inställda på auto power off så har sändaren nämligen återgått till sina grundinställningar.
Firmwareuppdateringen löser även problemet med att blixtarna MR-14EX och MT-24EX inte synkar korrekt vid trådlös fotografering.

Version 1.2.3 ska installeras på kameror med firmware 1.2.2 eller tidigare. Notera dessutom att kameror med firmwareversion 1.2.3 (men även version 1.2.0 till 1.2.2) inte kan nedgraderas till tidigare firmwareversioner (exempelvis version 1.1.0 eller tidigare).

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.