NYA, SNABBA KORT FRÅN SONY

Nyheter 5 Dec 2017

sonycfast

Är du videofilmare eller fotograferar du med en Canon-kamera? Då har vi en nyhet till dig. Nästa år kommer Sony att lansera en serie CFast 2.0-kort, som ger video- och Canon-fotografer ett snabbare alternativ att spara materialet på. Bland annat du som äger en Canon EOS 1DX Mark II kommer att kunna använda korten.

Korten är enligt Sony testade att tåla stötar och stå emot statisk elektricitet. Som visat på bilden ovan kommer kortet i tre storlekar: 32, 64 och 128 GB. Läshastigheten ligger på 530 MB/s, medan den maximala skrivhastigheten är 510MB/s. Man garanterar en skrivhastighet på 130MB/s som lägsta nivå, något som videofotografer lär uppskatta.

Räkna med att korten kommmer ut i butik i början av 2018.

Se hela listan över kompatibla här: https://www.sony.net/Products/memorycard/en_us/CFast/compati.html?j-short=cfast_cmpt

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.