Nya ryggsäckar från Lowepro

Fotoväskor 7 okt 2011

Nu lanserar Lowepro DSLR Video Fastpack AW-serien, som består av tre specialbyggda ryggsäckar utformade för olika typer av utrustning som kamera, video och annan bärbar utrustning. De nya ryggsäckarna skyddar tillbehören samtidigt som de är lätta att bära.

De nya ryggsäckarna passar många olika storlekar av utrustning och har dessutom plats för en laptop med tillbehör.

Den nedre fickan i varje väska skyddar kameran med hjälp av vadderade och justerbara fack, och en lättåtkomlig sidoficka gör att fotografen lätt kommer åt sin utrustning genom att vända på väskan och öppna kamerafacket.

Proffs och entusiaster som har med sig ljudutrustning kan använda det övre facket med dess lagringsutrymme för hörlurar, mikrofon, sändare/mottagare och annan ljudutrustning. Facket är även utrustat med Lowepros löstagbara Custom Audio Utility Pouch för att snyggt kunna organisera ljudtillbehör och kablar.

Andra noterbara funktioner är att det finns ett dolt ID-fack för snabb åtkomst av ID- eller visitkort, men även ett inbyggt regnskydd för att skydda utrustningen från dåligt väder. Dessutom återfinns en töjbar sidoficka, handtag, samt ett midjebälte som lätt kan tas bort.

Den nya ryggsäcksserien erbjuds i svart, och de tre modellerna heter DSLR Video Fastpack 350 AW, DSLR Video Fastpack 250 AW och DSLR Video Fastpack 150 AW. Ryggsäckarna blir tillgängliga i butik under november månad och kommer att kosta 1 395, 1 295, respektive 995 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.