NYA OBJEKTIV I PENTAX STAR-SERIE

Nyheter 6 Nov 2017

Nya objektiv lanseras till sommaren

Pentax Star-serie riktar sig som bekant mot de mer kräsna Pentax-fotograferna och utgör företagets premiumserie. Snart kommer det att finnas nya modeller i serien.

Pentax-D FA★ 50mm f/1.4 SDM AW och Pentax DA★ 11-18mm f/2.8: så kommer nästa produkter i Pentax Star-serie att heta när de lanseras någon gång under sommaren 2018.

HD Pentax-D FA★ 50mm f/1.4 SDM AW är ett ljusstarkt normalobjektiv som tecknar ut fullformat. Det har en närgräns på 40 cm och innehåller en ringformad ultraljudsmotor (SDM, Supersonic Directdrive Motor) för att ge snabb och tyst fokusering. Väderskydd i form av gummitätningar gör objektivet tåligt även vid lite mer svåra förhållanden.

Pentax DA★ 11-18mm f/2.8 är en vidvinkelzoom för APS-C-formatet, med ett brännviddsområde som motsvarar 17-27,5mm för fullformat.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.