NYA NIKON SPECIALUTGÅVA UTE NU!

Okategoriserade 10 feb 2015

Du får inte missa utgåva nummer fem av Nikon Specialutgåva. Den finns ute i butik nu!

KAGU-1501-A-001-A

Nikon Specialutgåva 5 är på 132 sidor och innehåller 100% nytt Nikoninnehåll, och den första delen av tidningen består i vanlig ordning av artiklar som går på djupet i ett antal Nikonrelaterade ämnen. Vi har bland annat tittat närmare på allt som kan vara värt att veta om objektiven från Nikon. Det är många ord som dyker upp när man diskuterar objektiv, och här får du dem förklarade på ett pedagogiskt sätt.

Många användare har massor av frågor om hur de ska arbeta effektivt med Nikonkamerans RAW-bilder, och även det har vi tagit fasta på i en artikel som gör en riktig djupdykning i ämnet. Dessutom bjuder vi på en artikel som innehåller tips om 80 sätt att sälja sina bilder.

Andra halvan av tidningen innehåller ännu fler handfasta Nikontips. Där får ett antal instegsanvändare följa med fullfjädrade Nikonproffs ut på olika fotouppdrag för att lära sig fota specifika motiv. Den här gången är tipsen inriktade mot action och djur & natur.

KÖP TIDNINGEN DIREKT VIA Faktaböcker.se!

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.