NY VATTENTÄT KAMERA FRÅN SONY

Nyheter 4 sep 2017

sonyrxo

Sony har en hel del nytt på gång. En sådan nyhet är RX0. Den här kameran sägs vara stöttålig, vattentät ner till 10 meter, och riktigt robust.

Sensorn är på 1 och 15,2 mpixel. Här rör det sig om en fast brännvidd på 24mm F4, förmåga att ta upp till 16 bilder per sekund. Bland filmfunktionerna märks avancerade inslag som S-Log2, 4K video, Slow Motion upp till 40x. Även ren HDMI Output av video kan man förvänta sig. Här ingår även MF assist och Focus Peaking.

Tillbehör kommer också att lanseras inom kort, som en cage med namnet VCT-CGR1 och ett undervattenshus (MPK-HSR1) som fungerar ner till 100 meters djup.

Gissningsvis är det här en kamera som i första hand vänder sig till drönarfilmare, eller den som gillar att filma under vatten eller på platser där man inte vågar ta med sig en mer ömtålig kamera.

Pris och lanseringsdatum får vi be att återkomma till.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.