NY UTSTÄLLNING PÅ FOTOGRAFISKA

Nyheter 8 sep 2017

Ständigt närvarande med lika mycket kropp och själ som kamera. Paul Hansen är bildjournalisten som bevakar allt från krigshärdar till kungliga bröllop.  Nu visas delar av hans breda produktion på Fotografiska med utställningen Being There. Utställningen visas med start idag, och håller på till den 19 november. Samtidigt ger Max Ström en bok med samma namn som utställningen, där Paul Hansen även skriver texterna.

– Att vi på Fotografiska med denna utställning får möjlighet att visa valda delar ur Paul Hansens enorma produktion, med sin stora bredd är vi både stolta och glada över. Hansen har alltid valt att hålla sig i bakgrunden och är därför, trots alla sina priser och framgångar, relativt okänd. Men i och med denna utställning får vi glänta på dörren till hur det är att leva mitt i/vid sidan om, registrerandes med sin kamera de mest vidriga situationer och ändå inte bli cynisk eller ge upp hoppet om mänskligheten. Hans engagemang är djupt inspirerande och levererar fotografi när det är som bäst, säger Johan Vikner, utställningsansvarig på Fotografiska.

Läs mer på www.fotografiska.eu

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.