Ny tidning på väg!

Aktuellt 12 apr 2022

Vi satsar nu helhjärtat på prenumeranter och digitalt.

Efter att under många år varit en tidning som regelbundet dykt upp med nya nummer i landets tidningshyllor har vi valt en ny riktning. Från och med i år kommer vi att rikta in oss på våra trogna läsare – prenumeranterna, i alla dess former. Målsättningen är att skräddarsy innehållet efter vad ni trogna läsare är intresserade av och vill läsa mer om. Precis som tidigare kommer det senaste numret landa i brevlådan och i våra olika digitala kanaler, men inte längre finnas tillgänglig i butik.

En annan och viktig anledning är miljöaspekten och ekonomin. Det kostar rent ekonomiskt att finnas i landets alla butikshyllor och det är även miljömässigt kostsamt med många och långa transporter samt makulering och returer av ej sålda tidningar. Det är inte heller en hemlighet att pandemin slagit hårt mot många branscher i Sverige, så även mot tidningsbranschen. Kort sagt lägger vi krutet där läsarna finns – ni prenumeranter. Samtidigt är det en risk. Vi är nu helt beroende av er prenumeranter och fler behövs för att säkra tidningens överlevnad i framtiden. Ju fler som prenumererar, desto mer krut kan vi lägga på att utveckla tidningen.

Vi har även som målsättning att underlätta för alla läsare. Genom ett nytt betalsystem kan alla nu enkelt förlänga sin prenumeration, utan att skicka in papper via posten eller godkänna en ny prenumeration via telefon. All hantering har blivit digital och fått en ny modell, inga bindningstider och automatiskt löpande förlängning ett nummer i taget. Precis som alla moderna tjänster. Förhoppningen är att vår nya riktning, våra nya satsningar, ska bära frukt. De ska inte bara underlätta för alla läsare, utan allra främst bidra till en ännu mer läsvärd tidning i alla dess former.

Vill du bli prenumerant? Klicka här!

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.