NY SUPERZOOMKAMERA FRÅN CANON

Nyheter 15 jan 2016

Är du på jakt efter en superzoomare med ett rejält zoomomfång så kan det vara läge att titta lite närmare på nya Canon PowerShot SX540 HS. Den erbjuder nämligen en brännvidd på motsvarande 24-1 200 mm, filmar i Full-HD-upplösning, och har funktioner för smidig delning av bilder via WiFi och NFC

CanonPowerShotSX540HS-fram-Wordpress

Under skalet på PowerShot SX540 HS sitter en DIGIC 6-processor och en 20,3 megapixels CMOS-sensor. Med det 50x optiska zoomobjektivet på motsvarande 24-1200 mm kommer du riktigt nära händelsernas centrum.

Den förbättrade inramningshjälpen för zoom med låsning använder ett stabiliseringsläge för att spåra motivet även när kraftig zoom används.

Med PowerShot SX540 HS går det att spela in filmer i Full-HD-upplösning i MP4‑format, och dynamisk bildstabilisering i 5 axlar används för att få stadiga bilder och filmer. Läget Story Highlights analyserar bilder och klipp från valt datum eller vald person, och kombinerar dem till en kort film som sedan kan visas och delas.

CanonPowerShotSX540HS-ovan-Wordpress

Vidare har kameran inbyggd Wi-Fi och NFC, för anslutning och delning av foton och filmer till kompatibla smartphones, surfplattor eller lagringsenheter, exempelvis Canon CS100. Kameran kan även användas för fjärrtagning. Den särskilda Wi‑Fi-knappen kan användas som genväg till anslutningsfunktionerna, och vid delning under själva tagningen. Dessutom erbjuder SX540 HS funktionen Bildsynk, som automatiskt säkerhetskopierar foton och filmer till molntjänster som Canons Irista eller Google Drive direkt när kamerorna ansluts till Internet.

Canon PowerShot SX540 HS har ett cirkapris på 3 600 kronor, och börjar att säljas under mars 2016.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.