Ny superzoom från Nikon

Kompaktkameror 19 mar 2011
Nikon CoolPix L120
Nikon CoolPix L120

Bakom produktnamnet COOLPIX L120 döljer sig en förhållandevis kompakt superzoomkamera, som erbjuder ett 21x optiskt zoomobjektiv på motsvarande 25-525 mm. Bildsensorn har en upplösning på 14 megapixlar, och tillsammans med objektivet ska det ge skarpa bilder oberoende av avstånd. Kameran kan dessutom spela in film i HD-kvalitet (720p) med stereoljud.

Vidare kan nämnas att L120 är utrustad med en LCD-skärm på tre tum, och erbjuds i färgerna svart och rött. Modellen har ett rekommenderat pris på 2 690 kronor och finns i butik nu.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.