Ny rullväska från Lowepro

Nyheter 6 okt 2010
Lowepro - Pro Roller Attache x50

Pro Roller Attaché x50 består av två väskor i en, och är framtagen för professionella fotografer som ofta reser i arbetet.

Väskans yttermått möter därför flygbolagens krav på kabin­bagage.

Väskan kan användas som en rullbar attachéväska för hela kamerautrustningen med datorn lätt åtkomlig från fronten, men den kan även bäras som en axelremsväska. Den kan också användas som en bärbar attachéväska med plats för alla de väsentligheter som krävs under weekendresan.”

Vadderade datorfack (i rullväskans front och inuti axelremsväskan) skyddar en upp till 14 tums widescreendator. Handtaget av aluminium, med dubbla låsknappar och stativgänga förvandlar väskan till ett improviserat stativ för kamera eller blixtaggregat.

Ytterligare finesser inkluderar ett infällbart fotstöd för extra stabilitet, en nätficka på axelremsväskan som träs över attachéhandtaget för enkel transport, genomskinlig visitkortsficka, samt ett antal in- och utvändiga förvaringsfack hos båda väskorna.

Pro Roller Attaché x50 finns i färgen svart, och kostar ca 3 500 kronor.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.