Ny kraftfull bearbetningsmotor i nya Capture One Pro 7

Mjukvaror 5 Nov 2012

Nu släpper Phase One nya Capture One Pro 7 för avancerad bildredigering för professionella fotografer.

I den nya versionen finns en ny kraftfull bearbetningsmotor med avancerade och uppdaterade funktioner, vilka ska ge bättre bildkvalitet och färgåtergivning jämfört med tidigare versioner.

Capture One Pro är optimerat för mellanformatskameror, men även användare av DSLR-kameror kan använda sig av programmet och fotografering med ansluten kamera har nu även stöd för Live View för utvalda systemkameror.

Det är nu även möjligt för användare av Capture One Pro att organisera bildfiler i kataloger. Katalogerna bygger på samma digitala hantering som Media Pro. Det går att jobba med flera kataloger samtidigt, dela kataloger med andra användare, växla mellan olika kataloger, märka bilder så att de är lätta att hitta/hämta, samt bläddra till och justera bilder trots att originalfilerna ligger offline.

Phase One Capture One Pro 7 finns tillgängligt online för Mac OS X och Windows och kostar cirka 2 000 kronor. Användare av Capture One Pro 3/4/5/6 kan uppgradera för cirka 650 kronor, men användare som har köpt Capture One Pro 6 efter den 26 september 2012 erbjuds en respittid utan uppgraderingskostnad.

 

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.