NY KOMPAKT FOTOSKRIVARE

Nyheter 22 aug 2017

selphy
Canon lanserar nu SELPHY CP 1300. Den här nya skrivaren kan anslutas till smartphones eller kameror för direktutskrift av foton med labbkvalitet. SELPHY CP 1300 är liten, passar både hemma och på resande fot och har inbyggd Wi-Fi. Den är enligt Canon enkel att använda och ger många kreativa möjligheter med olika utskriftsalternativ och format. Skrivaren har en 8,1 cm stor vinklingsbar LCD-skärm för optimal visning.

Med SELPHY CP 1300 kan man skapa kvalitetsutskrifter i hemmet och det blir enkelt att dela favoritögonblicken med familj och vänner. Färgsublimeringstekniken innebär att 256 nyanser av varje färg kan skrivas ut, vilket innebär totalt 16,3 miljoner möjliga färger för att åstadkomma levande, verklighetstrogna fotografier.

SELPHY CP 1300 identifierar automatiskt bildernas objekt och bakgrund för att ta bort brus, förstärka färgen och ge extra klarhet och ljusstyrka. Det är enkelt att skapa ID-foton med hjälp av Face Frame Guide och 43 valbara förinställda storlekar. Skärmärken ger skarpa kanter och minskar spillet.

Oavsett om man ansluter från kamera, smartphone eller surfplatta menar Canon att det är lätt att göra en spontan utskrift var som helst. SELPHY CP 1300 är kompatibel både med Apple iOS- och Android-enheter och via AirPrint respektive Mopria skriver man ut från sin enhet utan att behöva ladda ner någon app. Skrivaren har också en SD-kortplats som ger obehindrad utskrift utan att man behöver överföra en enda bild till någon annan enhet.

Skrivaren hanterar utskrifter i allt från vykorts- och kreditkortsformat till minietiketter, och om man vill det kan man skapa fotoremsor precis som i ett fotobås, eller skriva ut bilder i Instagramformat.

Rekommenderat pris inklusive moms ligger på 1 370 kronor (exkl. moms 1096 kronor). Säljstart i september.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.