Ny kamera och fotoskrivare från Canon

Kringutrustning 4 okt 2012

Med nya SELPHY CP900 vill Canon göra det enklare att skriva ut bilder med labbkvalitet.

Det är en kompakt, portabel skrivare där man trådlöst kan skriva ut bilder, direkt från olika enheter så som digitalkameror, smartphones, surfplattor eller datorer.
SELPHY CP900 har inbyggt WiFi-stöd och bilderna skrivs ut via gratisappen Canon Easy-PhotoPrint. Det fungerar i nuläget dock endast på iOS-enheter, men stöd för Android beräknas släppas runt december 2012.

Alla digitalkameror med WiFi, och som är kompatibla med PictBridge via trådlöst LAN, kan skriva ut direkt från skärmen. Bilder kan också skrivas ut från många andra enheter, till exempel datorer, kompatibla minneskort och USB-minnen.

LCD-färgskärmens storlek är 2,7 tum, den kan vinklas och har stöd för 13 olika språk. Skrivaren producerar utskrifter med olika storlekar och layouter, inklusive ID-foton och klisteretiketter med ett nytt, fyrkantigt format (5 x 5 cm).

I samband med skrivaren släpper Canon även kameran PowerShot S110 med en ny 12,1 MP Canon CMOS-sensor med en DIGIC 5-processor och en maximal bländare på f/2.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.