Ny instegsmodell från Olympus

Nyheter 13 feb 2018

Nu lanserar Olympus E-PL9, en instegsmodell med både 4K-video coh kreativa filter. En spännande funktion i den här kameran är det man kallar live composite, där man kan se hur bilden växer fram under exponeringen. Man har även lagt till en inbyggt blixt, wi-fi och bluetooth i den här modellen. Dessutom finns det möjlighet att väcka kameran med hjälp av en app i telefonen. Den har även inbyggd bildstabilisering.

Fokussystemet i Olympus E-PL9 har 121 fokuspunkter. Videofunktionen klarar att lagra bilder i 4K UHD-storlek med 30 bildrutor per sekund.

Kamerahuset finns i tre olika färger: svart, vit och brun. När Olympus E-PL9 börjar säljas i mitten av mars kan den bli din för cirka 5 900 kronor. Med normalzoomen M.Zuiko Digital ED 14-42mm f/3,5-5,6 EZ Pancake blir priset 7 490 kronor. Säljstart i mitten av mars 2018.

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.