Ny firmware till Samsung NX10

Nyheter 13 okt 2010
Samsung NX10
Samsung NX10

Samsung NX10 får nu genom en firmwareuppgradering ta del av en del nyheter som lanserades i samband med NX100-modellen. Uppgraderingen ger utökat stöd åt nya objektiv från Samsung, och tillåter inställningar med  i-Function-funktionen. iFunction som introducerades i samband med lanseringen av NX100 gör det möjligt att styra flera av kamerans inställningar, som bländare och slutartid, direkt via reglage på objektivet. Framtida objektiv som kommer att lanseras till den spegellösa NX-serien kommer att ha stöd för funktionen. De nya objektiven till NX-serien innefattar bland annat ett kompakt zoomobjektiv med omfånget 20-50 mm, samt ett kortare och mindre 20-millimeters pannkaksobjektiv. Firmware-uppdateringen lägger även till funktionen ”Lens Distortion Compensation (LDC)” som ger minskad optisk bildförvrängning för NX-serien. Uppdateringen kommer också att medföra snabbare autofokus.

Uppdateringen kan du hämta här


Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.