Ny firmware till Canon 600D

Systemkameror 20 maj 2011

Canon EOS 600D
Canon EOS 600D

Knappt har Canon hunnit lansera EOS 600D förrän en ny firmwareversion till kameran ser dagens ljus. Den nya versionen innehåller inte speciellt många förändringar, men en del smått och gott kan vara värt att nämna. Bland annat erbjuds en korrigerad beskrivning av hur du använder zoom-funktionen vid filmning. Den viktigaste delen av uppdateringen gäller dock en lösning av problemet med att vissa enheter inte kände igen kameran vid anslutning via USB. Om du är orolig för att det ursprungliga problemet ska inverka på firmwareuppgraderingsprocessen så kan det vara tryggt att känna till att det även går att placera den nya firmwareversionen på ett SD-minneskort om du har en kortläsare. Uppdateringen finns både för Mac och Windows.

Den senaste firmwareuppdateringen till Canon EOS 600D hittar du här

Bli en bättre Nikon-fotograf!

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Nikonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer här.

Bli en bättre Canon-fotograf

Du har väl inte missat våra populära special-utgåvor för dig med Canonkamera? Ett par gånger om året släpper vi ett nytt magasin sprängfyllt med nyttiga och smarta fototips som lär dig bemästra din kameras reglage och funktioner. Läs mer och beställ här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.